Ukradli kone, na Domaši vykradli dve chaty

16.04.2007 Celý región

Ukradli kone: Policajti zo Svitu vyšetrujú krádež troch koni, ku ktorej došlo v noci zo soboty na nedeľu.
Doposiaľ neznámy páchateľ došiel ku koniarke nachádzajúcej sa pri obci Liptovská Teplička, rozlomil zámok dverí a ukradlo z nej troch žrebcov plemena norik muránsky. Dvaja z nich mali na tele vypálené identifikačné znaky. Štvorročný žrebec mal na pravej strane č. 17, na ľavej strane č. 4498 a na stehne zn. “M“ so stromčekom. Druhý štvorročný žrebec mal na pravej strane č. 47, na ľavej strane č. 4493 a na stehne zn. “M“ so stromčekom. Tretí, osemročný žrebec, bol bez znamení a identifikačných čísel. Poškodenému majiteľovi vznikla krádežou škoda 222 000. - Sk.

Na Domaši vykradli dve chaty:
Policajti zo Slovenskej Kajne vyšetrujú krádež vlámaním do dvoch susedných chát v rekreačnej oblasti Domaša, stredisko Poľany.
Ku krádeži došlo počas minulého týždňa, pričom do oboch chát sa zatiaľ neznámy páchateľ dostal po vylomení vchodových dverí. Z prvej chaty ukradol rôzne veci, ktoré tam našiel, ako plynový šporák s bombou, sekery, náradie, posteľné prádlo a iné. Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 13 300. - Sk. Aj z druhej chaty zmizli rôzne veci, ako satelitný prijímač, spací vak, kosačka a ďalšie veci. V tomto prípade bola škoda vyčíslená na 14 600. -Sk.
 

Vyberte región